Mario uit de verf gekomen

Als jong meisje dacht ik al erg na over de zin van het leven. Ik was enorm geïnteresseerd in mensen en wat hen bezielde en waarom ze deden wat ze deden. Ik had toen al een soort missie om anderen te helpen én gelukkig te maken maar was me daar totaal niet van bewust. Dat ontdekte ik pas veel later.

Rond mijn 30ste kreeg ik een flinke depressie en was jaren heel ongelukkig. Ik wilde niet zomaar medicijnen slikken, maar wilde begrijpen wat er met me aan de hand was. Rationeel gezien had ik absoluut geen reden om ongelukkig te zijn. Ik was getrouwd, had twee heerlijke kinderen, woonde mooi, had een ‘goed’ leven met familie en vrienden, ik had een leuke baan en toch… Ik was niet gelukkig en zelden echt blij. Ik huilde veel, had woede uitbarstingen en voelde me heel eenzaam.

Ik had ook een droom en dat was om een eigen bedrijf te starten. Ik had echter veel overtuigingen dat dit niet mogelijk was. Zoals ‘ik heb niet de juiste opleiding, ik heb te weinig financiële middelen, ik heb niet voldoende kennis en vaardigheden’.

Ik had veel onzekerheden. Door met Persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan ben ik op een gegeven moment in het diepe gesprongen vanuit een innerlijk weten ‘IK KAN HET’

Dit had tot resultaat dat ik in 2006 mijn eigen bedrijf startte. Het werd een succesvol miljoenenbedrijf. Ik heb enorm genoten, veel geleerd en gigantisch veel uitdagingen gehad én het was geweldig! In 2015 heb ik mijn bedrijf verkocht omdat ik niet meer in mijn kracht stond. Ik werd er niet meer blij van! 

Ik was moe en realiseerde me dat ik veel bereikt had op basis van doorzettingsvermogen, wilskracht en door heel hard te werken. Ik haalde mijn zelfvertrouwen uit wat ik kon en wat ik deed, maar niet uit wie ik ben. Dat kost heel veel energie en het geeft weinig voldoening. 

Door IEMT en Systemisch werk kreeg ik mijn energie weer terug en ben me volledig gaan richten op het coachen en trainen van mensen. Nu vanuit vrouwelijke kracht en balans. Ik ben een gelukkig mens en heel dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Contact

Bliss4You
Leonard Donkerslaan 17
5674XN Nuenen

T 06-1123 4561
E info@bliss4you.nl

Op werkdagen bereikbaar
van 09:00 – 17:00 uur